Hipp hipp Hurra!!

Grattis på födelsedagen Sara!!!!

Tack för igår det var jätte trevligt, och vilket avslut vi fick till....;)

Tjao.

Ja jag vet att det är länge sen...=)
Men jag har lite mycket järn i elden just nu....det är jobb, fotboll, scrappträffar, vårrus och en himla massa till.
Men jag gillar att ha det så, tyvärr så blir min blogg lite åtsidosatt , men, men, hellre det än att inte ha någonting alls att göra.
2 stycken matcher har vi spelat och förlorat båda två....men, men det är sånt som händer.....arrggg dom som känner till min tävlings instinkt vet hur jag känner.....=)
Men imorgon är det dags för nya tag...då tar vi dom!!
I Lördags var det scrappträff i Norrköping, jag gjorde mest kort eftersom jag har beställningar till student & konfemation, men en Lo hann jag med iaf... jätte kul att träffas igen, såå härligt att få bara få komma iväg och vara.....känns som väldigt länge sen....=) Hoppas att det blir snart igen!
I söndags var det sovmorgon, Jonte har sovit över från Lördagen. Grabbarna Robban, Jonte, Dennis öla lite på kvällen, skönt för dom att få ses ibland oxå utan oss brudar!!
På eftermiddagen bara det av till Kuddby för match.

Vårruset.

Måndag: Då var det dags i år igen...
Vi var ca 20 st  coopare från norrköping, och ca 10 från linköping & nyköping.
"Grabbarna coop" är självklart på plats och hejar fram oss!
Jag & Ia slöt upp ihop under loppet, det gick förvånadsvärt bra!
Efter loppet, stog grabbarna och serva oss med mat, massor med godsaker...=) Tackar!

 Tjejerna som gick vidare till Harrys efteråt... mådde mindre bra när dom kom till jobbet dagen efter.... det är då man inte är det minsta avis att man hängde på med ut...=)

 Min löpar kompis Ia

 En av " coop grabbarna"

Valborg.

Jobbade till kl 18:30, hem och fixa iordning sig....sååå trött höll på att skita i alltihop... men det blev iväg till Mauritsberg, till Pia & Janne, jätte mysigt, massor med gott att äta. Sen gick vi ner till elden, det var svinkallt, så det blev ingen längre stund.

image107

Senare på kvällen åkte vi till Sara & Dennis. Det blev en kanon kväll ojoj vad jag skrattade helt urflippat framåt småtimmarna...=)
Vi blev nattgäster, det låg visst folk överallt. En riktigt lyckad kväll blev det iaf.
Dagen efter skulle en del in till Majtåget, men det blev inget av, av någon anledning....kanske var det såå att det var lika bra, det var nog inte många av oss som var körbara så dags på morgonen.
Framåt eftermiddagen bara det av hem till oss, vi käkade plankstek...mums. Jag och Sara scrappa fram till natten, grabbarna kolla på film.
Tack alla för en kanon trevlig helg!!! Det var länge sedan jag hade såå kul!!

RSS 2.0