Ibland ska man ha tur!!

Vi var inne i stan och uträttade lite ärenden.... satt och käkade på fyra kök.....Då kom Robban på att vi glömt att betala parkeringen! Vi gick tillbaks till bilen med hjärtat i halsgropen.....vill inte ha p-bot.....snälla snälla.....
När vi kommer fram till parkeringen så ser vi parkeringsvakts bilen stå där!!!! skit!!! Vi såg hur han gick runt och kollande, när vi kom fram till vår bil såg vi att det satt en lapp på bilen....fasan oxå, det var dom hundra som gick upp i rök. Men det visade sig vara en reklamlapp som någon satt dit!! 15 sekunder senare passerar vakten framför våran bil....pust.... som sagt ibland ska man ha tur.jippi!!

Måste visa våran lilla Rasmus, han har blivit halv naken katt....stackarn, han hade så mycket tovor som inte gick att borsta ut..... så trimmern åkte fram....=)Lite vår bilder......Imorgon är det scrapping på schemat...=)

Natt natt

Kommentarer
Postat av: Marita

Jag tror att vår katt Tequila lider med Rasmus... första året fick jag ta henne till en veterinär för att raka henne. Hon gick inte ut på flera dagar - hon skämdes så mycket. Tack och lov så växer det ut ganska snart. Ha det gott!

2009-04-30 @ 08:39:17
URL: http://tussemaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0