Trevlig Valborg!!


Ibland ska man ha tur!!

Vi var inne i stan och uträttade lite ärenden.... satt och käkade på fyra kök.....Då kom Robban på att vi glömt att betala parkeringen! Vi gick tillbaks till bilen med hjärtat i halsgropen.....vill inte ha p-bot.....snälla snälla.....
När vi kommer fram till parkeringen så ser vi parkeringsvakts bilen stå där!!!! skit!!! Vi såg hur han gick runt och kollande, när vi kom fram till vår bil såg vi att det satt en lapp på bilen....fasan oxå, det var dom hundra som gick upp i rök. Men det visade sig vara en reklamlapp som någon satt dit!! 15 sekunder senare passerar vakten framför våran bil....pust.... som sagt ibland ska man ha tur.jippi!!

Måste visa våran lilla Rasmus, han har blivit halv naken katt....stackarn, han hade så mycket tovor som inte gick att borsta ut..... så trimmern åkte fram....=)



Lite vår bilder......







Imorgon är det scrapping på schemat...=)

Natt natt

Min pärla....

Igår satte vi ut min pärla på blocket..... usch det är med sorg som jag säljer den.....=(
Någon som är intresserad så finns den på blocket  http://www.blocket.se/vi/21383985.htm?ca=14_s


Fullspäckad dag....=)

Varit på ett extra ultra, på grund av att jag är så stor....!! Så jag har varit lite nervös att jag ska föda en färdig finnig, svettig tonåring....=) Men så var det inte som tur var....jag har mycket fostervatten bara....pust....
Sen var vi på första föräldragruppen idag oxå.... lite segt, men det blir nog bättre nästa gång när man känner igen alla.
Efter det var det lämning av meganen på meck, lite som behöver fixas....inför försäljning. Lämnade in den på tvätt....den blev så fin, nästan så man inte vill sälja den....=)
Sen blev det ärende på ärende, bla en ny bikini...äntligen.
Efter det åkte vi förbi Sara & Dennis, med lite mat, och jag blev klippt.....tackar. Nu är vi hemma, och jag ska lägga i en toning i håret, hoppas man känner sig lite frächare efter den.

Min dag i stora drag......Kram

Förbannad man kan bli!!

Tar det från början....
Hittade efter mycket letand en bil en bra bit utanför linköping, åt fel håll från oss set, så det vart ju en bra bit.
Vi ringde iaf i fredags, och bestämde med ägaren att vi skulle komma på söndag. Vi sa att vi skulle höra av oss eftersom vi inte visst vart det var riktigt. Satte kl imorse för att komma iväg lite skapligt....
Ringde först innan vi åkte på mobilen och hemnummret, ingen svarade lämnade ett meddelande att han kunde väll ringa när han hörde meddelandet och att vi började åka mot linköping.....  tänkte att han ringer väll snart, så vi åkte. Kom till Linköping och han hade fortfarande inte hört av sig,så vi ringde igen flera gånger, inget svar.... då börjar man bli förbaskad. Tänkte att vi går in på Ikea en sväng, som vi annars hade tänkt göra på hemvägen, så hinner han nog höra av sig! INTE, inte ett ljud från as....et än, och nu är det kväll, han kan trycka upp sin bil......någonstans..... fasan vad dåligt.
Men nu resonerar vi så att det nog inte var meningen att vi skulle köpa den där bilen, kanske var det ödet.
Och så fick vi ju en liten utflykt till Ikea......=)

Hoppas det är bra med er där ute.....

Kram kram

Sökes!!

En bil, en kombi, billig, det är inte långt kvar nu.... ggggaaaaa.
Jiipii nu kommer min darling hem från jobbet.....kl är 23:10, han åkte imorse kl 05:45....nu är han nog trött...måste puss han... hej hej

Grattis!!!

Hurra hurra för Dennis idag!! 


Tackar och bugar för god smörgåstårta och en massa annat gott..!!

Glad påsk på er!!

Alla verkar ha vaknat med ett strålande humör..... men inte jag......=(
Dagen har knappt börjat, och jag känner mig bara bläää, jag vet att jag borde var världens gladaste..... men det är jag inte inte i dag iaf , kan inte rå för. Jag är så trött på att ha så j...la ont hela tiden, kan inte göra ett dugg utan att bli sängliggandes efteråt. Uttråkad så jag vill bara skrika rakt ut!!!.

Vilket kul inlägg det här blev då..... men men...
Ha det så bra.... jag går och drar täcket över huvudet!

Hej hej

Fredag....

Snart är det helg, ska bli skönt att få lite tid med sambon...=)
Igår var det vattengympa och storhandling som stog på schemat. Vattengympan är guld värd, man vill aldrig gå därifrån.
På eftermiddagen kom min goa arbetskompis Hella Bella, mycket trevligt. blev  mest jobb snack, måste ju hålla mej uppdaterad nu när man inte är där längre....
Jag gjorde en blåbärspaj, mums kan jag säga..... såg på " Leila på landet" i onsdags då hon gjorde den. Den kan jag verkligen rekomendera. Men jag fuskade faktiskt, och köpte färdig vaniljsås.
Om någon blir sugen på att pröva så lägger jag ut receptet.

Blanda ihop till en smuldeg
1½ dl råsocker
1½ dl kokosflingor
1½ dl havregryn
½ dl blå vallmofrön
2½ dl vetemjöl
250 g kallt smör eller margarin

Häll 1.5 l blåbär  i en pajform
Strö över 2 msk potatismjöl
Och sent strö över smuldegen

200 grader i 20-25 min

Lycka till




RSS 2.0